Om vår meny
I fjordarna runt Orust, vid Bredfjällets fot, odlas världens kanske bästa musslor. Där började vår tanke. Med restaurang, bar och möjlighet att följa med på våra expeditioner sträcker sig vår verksamhet idag från Lyckornas anrika kurortsmiljö till de milsvida undervattensträdgårdarna långt ute i fjordarna. Vi erbjuder smakupplevelser och matäventyr kring vår miljösmartaste delikatess, blåmusslan. I all enkelhet.
Vi lagar till musslor på olika vis beroende på säsong och humör. Men en del saker är konstanta. Vi använder lokalproducerade råvaror så ofta vi kan och försöker att hålla oss till hållbart odlade och rättvist producerade ingredienser överlag. Det handlar ju om att ge våra fantastiska musslor bästa möjliga sällskap. Så att din smakupplevelse blir så skön som möjligt. God spis!
Vi köper gärna en del av våra matvaror av små, lokala odlare och utbudet kan därför variera. Kanske är du producent eller känner någon som har en produkt som skulle passa i vårt kök?
Tipsa oss så blir vi så glada!
Allt gott,
Vi ses!
på Lyckorna
Musselbaren Lyckorna AB
lyckorna@musselbaren.se