LEDIGA TJÄNSTER

– Kom och jobba med oss på Musselbaren och bli en del av Musselfamiljen.

Vi söker dig som har erfarenhet och är självgående, sätter både gästen och laget framför det egna jaget. Du har hjärtat på rätt ställe och har den där extra känslan för service och är aldrig rädd för att ta i där det behövs. Det är såklart meriterande om du kan och vill jobba på  flera olika platser i restaurangen.

Inom Musselfamiljen har vi 4 verksamheter och även om vi jobbar med en blå tråd så skiljer sig verksamheterna åt. Musselbaren I Ljungskile med sitt charmiga Klocktorn och båten Märta som tar gästerna ut på fjorden.

Musselbaren på Smögen med sin sommarpuls som inte liknar något annat.

Musselbaren On the Road, Vår foodtruck och mobila musselbar i västsverige.

Klocktornet Destilleri, är vårt egna destilleri, där erbjuder vi vårt egna sortiment och anordnar provningar och trevliga event.

Nu söker vi dig som är Grym!

Oavsett om du är duktig Kock, Hovmästare, servis, bartender eller disk/runner.

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en trevlig och stimulerande arbetsplats med väldigt familjära gäster, vänner och gemenskap för livet.

Vi har kollektivavtal och erbjuder förutom en avtalsenlig lön också ett lojalitetsprogram som bygger på att vi värderar dig för din erfarenhet, lojalitet och service i ett extra lönetillägg plus delad dricks och personalförmåner.

I vår koncern har vi flera möjligheter till olika arbetsplatser och erbjudande om allt från timmar, extra, säsong, deltid och heltid och olika ansvarsnivåer.

Vi berättar gärna mer när vi hörs.

Vi erbjuder också fördjupad utbildning inom sjömat och dryck.

Hör av dig.

personal@ontherocksgroup.se vet du redan nu till vilken enhet du vill söka eller vill du veta mer? Låt oss boka en tid för en intervju.

Musselbaren på Lyckorna

På Sveriges sista kurort finner du vårt ikoniska Klocktornet, där har vi vår restaurang sedan 2014, havet och gamla ångbåtsbryggan ligger alldeles utanför och under restaurangen hittar du vårt eget destilleri där vi tillverkar snaps, brännvin och gin.

Blåmusslorna vi serverar växer alldeles här utanför i Fräknefjorden och i odlingar runt Orust, vi samarbetar med Scanfjord och får pinfärska musslor direkt från dem. Vi har expeditioner som du kan följa med ut och skörda musslor direkt i odlingarna, ett äventyr för så väl stora som små.

 Till Servisen söker vi dig som är:

Intresserad av mat & dryck i kombination

Serviceinriktad

Tycker om högt tempo och mycket att göra

Du tycker det är kul och inspirerande att sälja in menyn och det lite oväntade till gästerna

Ålder: 18 år +

Vi ser gärna att man har minst 2 års erfarenhet av servering

Utbildning är ett plus i kanten

Till Hovet söker vi dig som är:

Van vid högt tempo

Van vid att planera och styra arbetet

Yrkeserfarenhet i branschen minst 4 år

Meriterande om du har vana av systemen: Easy Tablebooking, Caspeco.

Goda dryckeskunskaper inom vin/öl/sprit

Ålder: 25 år +

Utbildning är ett plus i kanten

Till köket söker vi dig som är:

Kreativ, noggrann och tycker om att skapa

Van vid högt tempo

Van vid a la carte servering

Ålder: 20 år +

Vi ser gärna att man har minst 3 års yrkeserfarenhet

Utbildning är ett plus i kanten

Till Disk / Runner/ Städ söker vi dig som är:

Inte är rädd för att jobba och ta i

Van vid Högt tempo

Duktig på att planera ditt arbete

Hjälpsam, snabb och alert

Noggrann

Ålder: 16 år +

Till kiosken säker vi dig som är:

Serviceinriktad

Tycker om högt tempo och mycket att göra

Är flexibel och noggrann

Självgående

Ålder: 15 år +

Allt gott, on the rocks!

Musselfamiljen

Nu söker vi dig som starkt vill bidra till att nå vårt mål – att bli en av västkustens bästa restauranger i fråga om upplevelse, mat, dryck och arbetsglädje!

personal@ontherocksgroup.se

Kock till Musselbaren för tillsvidareanställning med placering i Ljungskile.

På Lyckorna, i Ljungskile, i Uddevallas södra komundel hittar du det som också brukar kallas Sveriges sista kurort. Där ligger också det lilla ikoniska Klocktornet från 1877 som då fungerade som badortens reception.

Idag är klocktornet mer känt som Musselbaren och själva klocktornet som Sveriges kanske minsta destilleri. Musselbaren har vi drivit sedan 2014 och destilleriet där vi tillverkar vår tånggin, vodka och snaps sedan 2019. Lyckorna ångbåtsbrygga är platsen för vackra sommarkvällar och för vår expeditionsbåt M/S Märta som tar med sina gäster ut i fjordarna på spännande musselexpeditioner.

Vårt samarbete med musselodlaren Scanfjord är unikt och vår gemensamma kärlek och respekt till Bohusläns Blåmusslor känner inga gränser. Vi tycker helt enkelt att både Bohuslän och musslor är rock’n’roll.

I Musselbarens kök har naturligtvis blåmusslan en alldeles särskild plats, men köket erbjuder mer än så och där vill vi att du är med och utvecklar nya spännande rätter och smaker.

Vid sidan av vår Musselbar och destilleri på Lyckorna så driver vi även en musselbar på Smögen samt ett litet creperie i Ljungskile centrum.

Nu söker vi dig som inte bara är en duktig, trygg och självgående kock utan dig som har mycket av det där lilla extra. Vi söker dig som sätter laget före jaget och som är engagerad och passionerad och brinner för service och att överträffa gästens förväntningar.

Vi erbjuder dig som är flexibel och gillar utmaningar en fast anställning som förste kock året runt då vi inte bara har öppet restaurangen större delen av året utan också erbjuder catering och många olika event och arrangemang.

Som person är du glad, kreativ och gillar högt tempo. Som företag sätter vi lika stort värde i vår personal som att få arbeta med närodlad mat. Vi har flera små producenter där vi inte alltid vet vilka råvaror som finns att tillgå, vi vill att du ser det som en kul utmaning. Vi sätter särskilt värde på om du som vi gillar god mat med rena och äkta smaker där din kreativitet med ekologiska råvaror får stort spelrum. Vi jobbar i ett öppet kök och har alltid nära kontakt med gästerna.

Du har glimten i ögat och en vilja att utveckla Musselbaren ihop med oss, vi tror nämligen att vi har mycket mer kvar att ge och för oss är utveckling en av livets största meningar.

Så låter det här som något för dig? Tveka inte utan att söka redan idag, tillsvidaretjänst 80-100%, lön enligt överenskommelse och avtal. Boende finns vid behov.

Allt gott – On the rocks!