VÄLKOMMEN

Upplevelser och äventyr med fokus på blåmusslan i all sin enkelhet. Med restaurang-, bar och olika båtturer sträcker sig vår verksamhet från Lyckornas anrika kurortsmiljö till en vidunderlig utsikt från de rosa klipporna på Smögen i historiska matfotspår på Kleven.

STÄNGT FÖR SÄSONGEN

Vi har stängt under januari, februari (eventuellt mars) för att jobba med vår verksamhetsutveckling. När vi öppnar i mars så kommer du finna flera spännande nyheter i både interiör och i vårt erbjudande som vi tror kommer tilltala både dig som gäst och er som våra nya och gamla samarbetspartners.

Ljungskile
Vi har lagt en fantastisk säsong bakom oss men tar med oss allt det positiva kring vår om och tillbyggnad som verkligen gav oss möjligheter att driva den lilla Musselbaren som en åretruntverksamhet. Vi kommer nu att ordentligt sätta  igång samarbetet med Klocktornet Destilleri, kanske världens minsta destilleri som ligger i undervåningen av klocktornet. Där tar de fram egen sprit kryddad från hav och fjäll under varumärket Fräkne brännvin. De tar också fram begränsade fat med eget öl. Vi kommer också erbjuda lite nyheter vad  gäller våra upplevelser ombord på Märta, bla forskningsfiske.

Smögen
Musselbaren på Kleven kommer ta över driften av Pensionat bryggan som ligger rakt över oss på Smögenbryggan. Som den lilla pärla Pensionatet med sin lilla bistro är, tycker vi såklart att den passar vår verksamhet som ”pärlan i musslan”. Vi kommer driva det ungefär som tidigare och främst hitta kombinationen där vi kan arbeta med både det lilla och det lite större stället och de synergier vi kan hitta däremellan. Själva Musselbaren kommer också få en uppdatering vad gäller meny och vårt erbjudande som takeaway etc.

Så varmt välkommen till ett väldigt spännande 2019 både som gäst och personal.